Allt du behöver veta om designgolv

08 augusti 2022 Camilla Holmgren

editorial

Designgolv är en typ av golv som har blivit allt populärare de senaste åren. Det ser ut som ett trägolv, men är i själva verket en typ av vinyl. Detta gör det mycket prisvärt, och det är också mycket lätt att underhålla. Designgolv finns i många olika stilar, så du kan hitta en som passar perfekt i ditt hem. Det är också viktigt att välja rätt designgolv för ditt hem, eftersom det finns olika typer som passar bättre för olika rum.

designgolv

Designgolv är ett utmärkt val för många olika rum i ditt hem. I vardagsrummet kanske du till exempel vill ha en design som är mer formell och elegant. I köket, å andra sidan, kanske du vill ha något som är mer hållbart och lätt att rengöra.

Typer av designgolv

Det finns många olika typer av designgolv på marknaden idag. Den mest populära typen är förmodligen laminatgolv. Laminatgolv ser ut som trä men är i själva verket tillverkat av ett plastmaterial. Detta gör det mycket prisvärt och lätt att underhålla. En annan populär typ av designgolv är vinylgolv. Vinylgolv är också tillverkat av plast men har en design som ser ut som kakel.

När du väljer designgolv till ditt hem är det viktigt att tänka på priset. Designgolv kan vara ganska dyra, så du vill se till att du väljer något som passar inom din budget, men också är den stil du önskar. Amtico (amtico.com/se) har något för alla stilar och budgetar. Det är dock viktigt att komma ihåg att designergolv håller längre än billigare alternativ, så det kan vara värt investeringen i längden.

Designgolv är ett utmärkt val för många olika hem oavsett storlek eller inredningsstil. Med så många olika typer med alla designgolv som finns på marknaden kan du säkert hitta något som passar dina behov och din budget.

Fler nyheter