Behöver du hyra mark i Stockholm?

13 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Har du ett projekt på gång och behöver en plats att vara på? Att hitta mark i Stockholm är inte helt enkelt. Att köpa är dyrt, så att hyra är en utmärkt lösning, i synnerhet om man bara behöver använda marken under en begränsad tid. Som företagare kan du hyra mark för olika ändamål. Det kan vara för att deponera material ett tag eller för att ställa upp bodar under ett byggprojekt.

Behöver du som har ett företag hyra mark i Stockholm finns det mark med faciliteter som avlopp och el, men även inhägnade områden och öppna grusplaner. Antagligen vet du vad du söker för typ av plats för ditt projekt. Ska du deponera grus eller snö, kan det räcka med en öppen grusplan. Men ska du till exempel ställa upp bodar kan det vara bra att ha tillgång till el och avlopp. Kanske också en inhägnad yta om du behöver ställa upp maskiner eller fordon.

 

hyra mark i Stockholm

 

Service och övervakning ingår

Väljer du att hyra in dig i en företagspark, ingår exempelvis snöröjning av tillfartsvägar och övervakning dygnet runt. Det ska kännas tryggt att hyra in sig och ställa upp maskiner eller annat i en företagspark. Det ska också vara lättillgängligt och nära tätorten. Områdena ligger ca 30 min från Stockholm, och behöver man service i form av vaktmästeri finns även det att tillgå. Allt för att underlätta för dig som företagare att fokusera på ditt uppdrag.

Det finns även flertal tilläggstjänster som lastning och lossning på entreprenad inom området. Perfekt för dig som har massor att hantera och deponera. Massorna kan gå direkt till återvinning efter kontroll av föroreningsgrad. Kontakta anläggningen för pris och krav. Att hyra mark i Stockholm är ett sätt att lösa problemet med plats, inom staden, där det kan vara svårt att hitta större lediga ytor för upplag.

Fler nyheter