Det finns fantasifulla ljusskyltar som visar vägen

15 december 2021 jonas olsson

editorial

Du har förmodligen sett dem när du strosat runt på stan. Alla de fantasifulla och färggranna ljusskyltar som lyser på husfasaderna. Det kan till exempel vara LED-skyltar, neonskyltar eller ljuslådor. Lysande skyltar behövs för att till exempel visa var butiken, caféet eller restaurangen finns. Ljusskyltar är många gånger väldigt fantasifulla i sin utformning och roliga att beskåda.

Det är svårt att låta bli att tänka på Las Vegas när det talas om ljusskyltar. Den fantastiska staden som ligger mitt i öknen har som bekant väldigt många färgsprakande skyltar som lyser upp i mörkret. Funderar du själv på att köpa en ljusskylt? Det kan vara lite knepigt att välja rätt typ av skylt då det finns några olika varianter att välja bland. Låt din fantasi flöda och skapa din egna unika och spektakulära ljusskylt.

 

image

 

Det kan vara svårt att välja rätt ljusskylt

Nu kanske du har många tankar som snurrar när du är på jakt efter en ljusskylt till ditt företag eller verksamhet. Passar det bäst med en neonskylt eller LED-skylt? Vilka färger ska det vara på skylten? Det är bra om du funderar ordentligt på hur den perfekta skylten för dig ska se ut. När du är ute efter ljusskyltar finns det många olika sorter att välja bland.

Om du väljer en neonskylt får du en vacker klassisk skylt med bra ljusstyrka. En skylt i neon ger en retrokänsla, och dessa skyltar har en lång livslängd. Om du vill väcka uppmärksamhet med din skylt kan du med fördel använda en neonskylt.

Det finns även LED-skyltar som med dagens moderna teknik liknar en neonskylt. I dessa skyltar ersätts det klassiska neonet med energisnål och miljövänlig neonliknande LED-teknik. Det finns många fördelar med en LED-skylt som liknar den tidlösa neonskylten. Skylten ger ett intensivt och jämnt ljus, den har låg energiförbrukning och lång livslängd.

Fler nyheter