Företagslarm håller ovälkomna besökare borta

09 juni 2022 jonas olsson

editorial

Varje år anmäls tiotusentals inbrott till polisen. Mörkertalet gör siffran högre såklart. Och inbrott görs ju ofta i mörkret. Om ditt företag ligger i ett industriområde kan det vara extra utsatt för tjuvars uppmärksamhet. Dessa områden ligger ofta lite avsides. Det kan ibland vara stora områden som är svåra för väktarna att täcka.

I ett företagslarm ingår till exempel kameraövervakning, rörelsedetektorer och fri tillgång till väktarutryckning. Om det blir allmänt känt att ett företag är utrustat med ett effektivt larmsystem kan det avskräcka inbrottstjuvar och kriminella ligor.

 

Få hjälp med ditt företagslarm hela vägen

På de flesta larmföretags webbsidor kan man göra en snabb koll på vilket larm som passar just ditt behov. Man kan även på ett enkelt sätt få reda på vad en larminstallation skulle kosta ungefär. Men som tur är behöver man inte räkna ut allt själv.Dessa säkerhetsföretag erbjuder ofta kostnadsfri rådgivning.

När du investerar i ett företagslarm kan det vara lätt att tänka lite snålt. Särskilt om du är den avslappnade typen som tror att saker och ting aldrig kommer hända just dig eller ditt företag. Men tyvärr ökar företagsinbrotten och tjuvarna blir allt skickligare. Säkerhetsföretagen ligger steget före. Var smart och be om råd inför din larminstallation.

 

företagslarm

 

Kickoff eller krossade fönsterrutor

Ett heltäckande säkerhetssystem håller ovälkomna besökare borta. Ett inbrott generar ekonomisk förlust och är tidskrävande. Du har förmodligen viktigare saker för dig än att städa upp efter ett inbrott. Bättre att tänka smart, stort och långsiktigt. Installera ett proffsigt företagslarm med hjälp av kunnig personal på ett rekommenderat larmföretag.

Om du har ett befintligt äldre larmsystem kan det vara dags att se över detta. Förmodligen behöver du uppdatera till senaste tekniken. Eller näst senaste åtminstone. Både du och din personal kommer tycka det är roligare att lägga pengar på en kickoff än på nya fönsterrutor.

Fler nyheter