Gå inte miste om din sjukförsäkring!

23 april 2022 william eriksson

Det är inte lätt att hålla reda på allt som du har rätt till. Mycket vet du inte om att du har rätt till och vissa ersättningar kanske du inte ens vet om att de existerar. Blir du exempelvis sjuk så finns det en sjukförsäkring som du kan ha rätt till. Och då menas inte den typen av sjukförsäkring som du själv har tecknat, eller någon som du kan ha rätt till via din fackförening eller ditt arbete.

Man brukar säga att man ska vara frisk för att orka vara sjuk, och så kan det kanske vara ibland. Men när det gäller den typen av ersättningar som du kan ha rätt till, så kan det vara enkelt att hitta genom en kort och lätt sökning via internet. Och vips så har du hittat en ersättning som du kan få för att dryga ut din lite magrare ersättning när du är hemma sjuk eller med någon typ av skada som kräver en sjukskrivning under kortare eller längre tid.  

 

 

Ta del av informationen och ansök på ett lätt sätt

Om du inte anar svaret på frågan så kan du inte heller ställa den. Men när det gäller sjukförsäkringar så räcker det med att du gör den där enkla sökningen för att få all information som du behöver för en ansökan. Du behöver inte ens läsa igenom all information, om du exempelvis är sjuk och inte orkar. Det enda du behöver göra är att fylla i alla fält och skicka med intyg och annat för en bedömning.

En ansökan gällande utbetalning av sjukförsäkring är enkel att göra och du kan få all hjälp du behöver ifall du tycker att något är svårt att hänga med på. Det viktiga är att du kommer in med en ansökan så att du finns i systemet, senare kan du komplettera.  

Fler nyheter