Hjälp med företagsstädning i Stockholm

15 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Rena och trivsamma arbetslokaler är viktigt för produktiviteten och för trivseln på företaget. En smutsig arbetsplats skapar annars lätt irritation, men orsakar också trötthet och allergier. Olika typer av virus sprids också lättare. Att låta medarbetarna själva sköta städningen av lokalerna är dock en väldigt dålig idé eftersom det kan bli svårt att hinna med och städningen blir då ofta oregelbunden. Bättre är att anlita ett professionellt städföretag och låta medarbetarna syssla med det som de egentligen är anställda för. 

När man anlitar en städfirman som är specialiserad på företagsstädning i Stockholm får man företagets lokaler rengjorda regelbundet varje vecka, men vid behov flera gånger i veckan. På så vis hinner smutsen aldrig riktigt fastna och det går snabbare och lättare att göra rent. Ofta hinner man inte ens uppleva att det blir smutsigt. 

 

företagsstädning Stockholm

 

Vad avgör priset på företagsstäd?

Vill man ha hjälp med företagsstädning i Stockholm finns det gott om städföretag som erbjuder detta. Det innebär att priserna också kan varierar en hel del och att det går att få riktigt prisvärd företagsstädning. Därför ska man alltid ta in två, tre stycken offerter från olika företag. Hur mycket det kostar med företagsstäd beror på hur stora lokaler man har och vilken typ av verksamhet man bedriver. Det är exempelvis stor skillnad mellan städningen av ett laboratorium och en vanlig butikslokal. 

Men priset beror även på hur ofta man behöver ha städat. Det är också viktigt att det företag man anlitar är certifierat och har utbildad personal som har kunskap i att städa lokaler för olika typer av verksamheter som exempelvis sjukhus, skolor, kontor, livsmedelsbutiker och så vidare. Fråga därför efter referenser och vilka andra uppdragsgivare städföretaget har och ring upp och hör med dem. Vill man ytterligare kontrollera städföretaget kan man ringa Skatteverket och fråga om det finns några obetalda skatter.

Fler nyheter