Många flugor i en smäll på kontorshotell i Stockholm

09 juni 2022 jonas olsson

editorial

Hur många svenskar är inte trötta på att jobba hemma efter den långa coronapandemin? Sannolikt längtade många tillbaka till sina ordinarie arbetsplatser redan tidigt år 2020. Särskilt de som inte hade lyxen av ett avskilt arbetsrum i sitt privata hem, vilket många i storstadsområdena inte hade.

Ändå vill många arbetsgivare att personalen ska fortsätta arbeta hemifrån några dagar varje vecka. Att kunna lösgöra extra utrymme på kontoret lockar många som driver företag. Kanske kan de bygga till ett extra mötesrum, kanske vill de bara ha mer luft i lokalen.

Fråga om din arbetsgivare kan stå för kontorshotell i Stockholm

För dig som inte är så pepp på att fortsätta jobba från köksbordet kan det vara idé att ta kontakt med ett bra kontorshotell i Stockholm. Glöm inte bort att det faktiskt är din arbetsgivare som har ansvar för att du ska ha någonstans att arbeta. Du kan aldrig tvingas upplåta ditt privata hem utan ersättning från din arbetsgivare.

Det gäller i alla fall inte nu efter att restriktionerna upphört. Under den tid då hemarbete var bestämt av regeringen enligt särskilda pandemilagar var situationen naturligtvis en annan. Nu däremot, har du rätt till en fullgod arbetsplats som din arbetsgivare ska stå för. 

 

kontorshotell

 

Frilansare vill också träffa folk på jobbet

Även för dig som arbetar frilans kan det vara trevligt att jobba på ett kontorshotell. Ett arbete är så mycket mer än bara utförandet av arbetsuppgifter. Det är också en stor social faktor i människors liv. På ett kontorshotell har du möjlighet att inte bara fixa dina uppdrag, utan även att träffa folk samtidigt. 

Kanske kan du till och med utöka ditt nätverk om du tar plats på ett kontorshotell. Oavsett om de andra som arbetar där är verksamma i samma bransch som du eller ej, kan de utgöra viktiga kontakter för framtida uppdrag. 

Fler nyheter