Vill du köpa padelbana?

14 april 2022 jonas olsson

editorial

Om ett företag ska köpa en padelbana, eller flera stycken för den delen, kan de kika på följande länk: https://scandinavianpadel.se/p/padelbanor/. Där ges det bra exempel på hur det kan se ut. Det bästa är att man själv kan vara med och påverka utformningen med ett speciellt verktyg.

Oavsett om man vill ha en singelbana eller en dubbelbana, så kan man använda sig av ett ritverktyg. Ett sådant finns på flera företags hemsidor. Där bygger man en schematisk mall över hur det ska bli när det är färdigt. Sedan är det dags att tala med försäljare eller byggherrar.

Det är mycket att tänka på när man ska köpa padelbana

I samråd med byggföretaget eller försäljaren av padelbanor kan man diskutera för- och nackdelar med ens eget förslag. Det görs bäst i lugn och ro, utan stress eller deadlines. Det är bra att utföra alla dessa steg innan du tar beslutet att köpa padelbana. Efter det finns nämligen ingen återvändo. 

Något att tänka på är att det ska vara ett fullkomligt slätt golv. Då passar betong bäst. På detta kan man sedan lägga konstgräs. Då får hela banan en helt annan känsla och det gör inte så ont om man skulle falla. Det ska ju vara både funktionellt och trevligt att ge järnet på banan. 

 

köpa padelbana

Att äga sin padelbana

För den som vill köpa padelbana finns det många som ägnar sig åt försäljning av dessa. Det är en speciell känsla att kunna äga sin egen padelbana. Antingen gör man det för att man har råd och bara vill ha en helt egen. En annan anledning är att man vill satsa stort och starta upp en rörelse.

För några är det viktigt att kunna köpa padelbana för att ha en sysselsättning. För andra är det viktigare att sysselsättningen består av att faktiskt spela padel. 

Fler nyheter